Jäsenet

HKK-Talviuimareiden toiminta perustuu jäsenyyteen.  Jäsenet maksavat avantouinnin harrastamisesta jäsen- ja saunamaksua ja ovat siten oikeutettuja käyttämään näille avainpanttia vastaan annettua Melontakeskuksen avainta.

Uintikauden 2019/2020 maksut ovat seuraavat:

  • jäsenmaksu                                20 euroa
  • saunamaksu                             210 euroa

Avantouinnin suuren suosion vuoksi seura ottaa uusia jäseniä vain jonotuslistan kautta.  Jonotuslistalle pääsee ilmoittamalla nimensä ja postiosoitetietonsa seuran toimistoon sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Ryhmät

Helsingin Melontakeskuksessa sijaitsee kaksi erillistä tilaussaunaa ja niihin liittyvä erillinen takkahuone.  Melontakeskuksessa on ravintolapalvelut saatavilla.

Ryhmät voivat päästä avantoon joko itsenäisesti tai ohjattuna jolloin ryhmän opastajana toimii kokenut Pingviini -HKK-talviuimari.

Soita 09 4362500 tai kirjoita sähköpostia osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avanto-/Talviuinti lajina on kuvattu Suomen Ladun sivuilla, katso lisätietoja täältä: http://www.suomenlatu.fi/suomen_latu/talvilajit/talviuinti/